pondělí 22. dubna 2013

Kuchyně na míru

Kuchyně na míru se vyrábějí podle specifických požadavků zákazníka, nebo se využívají již vyrobené díly kuchyňských linek, které se jednoduše přizpůsobí příslušným rozměrem. Netypický rozměr místnosti není pro nás žádnou překážkou. Pokud se rozhodnete vytvořit kuchyň na míru, tak pro vás připravíme grafický návrh, který bude všechny zvláštnosti respektovat.

Také vám ukážeme, že pro vytvoření elegantní kuchyně na míru, není rozhodující kolik peněz do ní chcete investovat, ale naopak, že je důležité především umění si dobře vybrat. Kuchyň je primárně určena pro vaření a hrají v ní velkou roli spotřebiče. Právě ony, stejně jako jejich umístění určují, jak se budete v nové kuchyni cítit a hlavně jak vám půjde příprava jídel "od ruky". Důležité je tedy si vybrat kvalitní a praktické spotřebiče, které jdou k sobě nejen designem, ale i parametry a možnostmi. Pokud přistoupíte na výrobu kuchyně na míru, budete mít možnost si vybrat z více materiálů, které významně ovlivní celkovou cenu kuchyně.

Většina kuchyní se vyrábí na míru, přesto lze výhodně koupit již zhotovené linky, které také poslouží svému účelu. Pro tento případ tu máme pro vás akční sestavy, na které se můžete přijít podívat do našeho studia.

www.potrusil.cz

8 komentářů:

  1. Tento komentář byl odstraněn autorem.

    OdpovědětVymazat
  2. Nad něčím takovým teď také dost doma přemýšlíme. Obecně by to chtělo celý náš byt nějak rozumně předělat. Nedávno jsme se o tom bavili s manželkou a ona přišla s tím, že bychom si na to mohli najmout nějakého bytového designéra. Ze začátku jsem si říkal, že to je zbytečné, ale když tak přemýšlím nad tím, kolik u nás bude práce, tak mi to dává čím dál větší smysl.

    OdpovědětVymazat
  3. Tyjo, kuchyň na míru by se mi taky hrozně líbila. My se teď chystáme stěhovat do nového bytu a právě kuchyň je jedna z prvních věcí, kterou bych tam chtěla koupit novou. Linka je šíleně zastaralá a určitě by si byt zasloužil nějakou modernější. To stejné platí i pro další vybavení kuchyně. Myslím si ale, že nějakou dobu to s tou současnou linkou vydržím.

    OdpovědětVymazat
  4. Já bych novou kuchyň potřebovala jako sůl. Na té naší už se bohužel zub času pěkně podepsal. Bohužel naše kuchyň je i dost atypická, takže se obávám, že kuchyně na míru bude asi naše jediná volba. Právě do rekonstrukce kuchyně jsme se chtěli pustit teď o prázdninách, ale nevyšlo to, tak asi až příští rok.

    OdpovědětVymazat
  5. Při rekonstrukci našeho domu jsme si nechali vyrobit kuchyň na míru, jelikož máme atypické rozměry místnosti a je problém koupit si kuchyň jen tak. Přemýšleli jsme nad podlahou, jakou máme zvolit, zda klasickou dlažbu anebo vybrat plovoucí podlahy do kuchyně a chodby. Vyhrála plovoucí podlaha, protože je teplejší, když si na ní hrají děti.

    OdpovědětVymazat
  6. Taky jsme si vybrali domů kuchyni na míru. Projížděli jsme různé obchody s konvenčními kuchyněmi, ale fakt jsme si nic pořádného nevybrali a hlavně mě fakt dráždila neochota prodejců. Nakonec nám pomohla půjčka 200 000 Kč a truhlář nám udělal fakt skvělou kuchyň s dokonalými spotřebiči. ;-) Rozhodně doporučuji jít směrem kuchyně na míru. ;-)

    OdpovědětVymazat
  7. Ahoj všichni, když jsme se s rodinou stěhovali do nového bytu, tak jsme hledali také kuchyni na míru a zároveň jsme potřebovali chytré řešení, jak ušetřit místo a jako vhodné řešení se ukázaly posuvné dveře. Vypadají báječně, a hlavně bezvadně šetří prostor. Do kuchyně jsme si zvolili na půl skleněné, aby v ní bylo více světla. Teď si chci ještě pořídit nové nádobí. Máte nějaký tip na kvalitní hrnce a pánve?

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ahoj, taky jsem si nedávno pořídila posuvné dveře a musím souhlasit, že je s nimi mnohem více místa než s klasickými. Co se týká nádobí, tak jsem objevila titanové hrnce a pánve a musím říct, že jsem s nimi naprosto spokojena. Titanové nádobí je lehké a má bezvadný nepřilnavý povrch, takže se na něj nic nepřipaluje. Určitě bych vám ho doporučila.

      Vymazat