sobota 9. března 2013

Kvalitní a bezpečná autobusová doprava


Plánujete výlet někam do přírody, za sportem, na sportovní utkání, nebo v létě na dovolenou? Chcete k dopravě využít kvalitní a hlavně bezpečnou autobusovou dopravu? Pak čtěte dál a dozvíte se jak správně autobusového dopravce vybrat, aniž byste se museli o cokoliv obávat.

Jak vybrat autobusového dopravce

Většina autobusových dopravců se zaměřuje na cestovní kanceláře, které jim dohazují klienty. Mnoho cestovních kanceláří se snaží co nejvíce snižovat ceny, tak aby působili na své klienty co nejvíce atraktivně. Je ale pravda, že cena není všechno a pravda bývá, že pokud bude cestovní kancelář snižovat ceny, bude s největší pravděpodobností hledat i levné subdodavatelé služeb, tudíž i levnou autobusovou dopravu. Bude ale kvalitní? Bude bezpečná?

Bezpečná autobusová doprava

Bezpečí je to nejdůležitější a komfort bývá až na druhém místě. Pokud se nebudete cítit při cestě za odpočinkem bezpečně, může vás to opravdu otrávit a v některých případech i zkazit celou dovolenou. Není se čemu divit, protože autobusové nehody, bývají v mnoha případech fatální a dost často je na vině řidič, nebo technický stav autobusu. Autobusy, bývají často v dost špatném stavu a to hlavně proto, že firma nemá dostatek financí na jejich opravu a provozuje nebezpečné autobusy.
Pokud chcete mít stoprocentní jistotu, že vaše autobusová doprava bude na té nejvyšší úrovní a vaše bezpečnost bude v rukou opravdu profesionálního řidiče, neváhejte kontaktovat firmu CZ AD Praha, která vás vždy bezpečně a spolehlivě dopraví na místo. Firma disponuje opravdu kvalitními autobusy, které jsou velice komfortní a hlavně maximálně bezpečné. CZ AD Praha se pohybuje v branži autobusové dopravy již mnoho let a proto mají opravdu velké zkušenosti a co víc nikdy neměli problémy bezpečně dopravit své klienti na místo určení.
Myslete na to, že bezpečná a kvalitní autobusová doprava je součásti vaši dovolené a neberte to na lehkou váhu.
Další zajímavé články o webových stránkách najdete zde.

3 komentáře:

  1. Díky moc za tip. Musím se přiznat, že já byl dlouhá léta velkým zastáncem cestování vlakem. Bohužel mě ale v poslední době Několikrát České dráhy tak zklamaly, že vlakem už raději nejezdím a spíš jezdím právě autobusem. Ty jsou podle mého názoru mnohem spolehlivější. Navíc některé jsou i dost pohodlné.

    OdpovědětVymazat
  2. Nic jako stoprocentně bezpečná doprava neexistuje. Vlastně mě napadla přeprava na zvířatech, jako třeba na koni. Ale vlastně ani to není pravda. Ale na druhou stranu, kvalitní deka pro koně a dobré osedlání vám zajistí aspoň trochu bezpečí. A pak samozřejmě helma a další věci. Jenže to zase není tak pohodlné a zkuste si jet třeba v zimě na koni. Ale zase ta romantika, to fakt stojí za to. :)

    OdpovědětVymazat
  3. Od té doby co jsem zažila jeden velmi nepříjemný zážitek na deseti hodinové cestě z Prahy do Lublaně, která vedla klikatými rakouskými serpentinami a my jsme přes noc v autobuse měli co dělat, abychom usli, není autobus můj oblíbený dopravní prostředek. Minimálně ne na dlouhé cesty. Nevím jak moc bezpečné to je, ale já se bezpečně necítila. Je ale pravda, že jsem preferovala v tu dobu preferovala autobus kvůli ceně, ale dnes bych asi přemýšlela jinak.

    OdpovědětVymazat